Start
Publicerat den

För cirka fyra veckor sedan beslutade jag och min man oss för att jag skulle ta ut min kopparspiral och därmed att vi skulle försöka bli gravida. Vi kände även att vi vill göra detta helt utan några hjälpmedel (i alla fall till en början) för att låta naturen ha sin gång, och framförallt för att ingen av oss har speciellt bråttom med att bli gravida. Vi är unga (jag, 25 - han, 30) och har gott om tid, tycker vi. Så detta blir vår resa, med mina ord, mot (om allt går som det ska) en liten bebis. 
 
Jag väljer att skriva om detta anonymt eftersom att min identitet är oviktig och nu kan jag dela med mig obehindrat och därför kan jag ge en mer korrekt och ärlig bild av mig och mina tankar runt detta, då jag slipper tänka på vem som eventuellt läser eller vad de kanske kan komma att tycka om mig som person. 
 
Så, mitt användarnamn är slumpmässigt utvalt men anknytet till att vara/bli gravid (preg) så kanske fler kan hitta hit. Ju fler vi är här, desto fler svar och frågor kan vi reda ut tillsammans. 
 
So, let's do this. 
 
/TJ